Team

Olaf Langens
Financiële zaken

Ik ben Olaf Langens en ik studeer Communicatie & Multimedia Design. De afgelopen jaren heb ik verschillende evenementen georganiseerd, hieruit is mijn passie voor event-management ontstaan. Binnen Hippo Events doe ik de financiën en de grafische vormgeving.

Email
Noa de Ruiter
Juridische zaken

Mijn naam is Noa de Ruiter en ik studeer Facility Management aan de HAN in Nijmegen. Mijn doel is om mensen een onvergetelijke ervaring te bieden met een tot in de puntjes verzorgd evenement! Binnen Hippo Events ben ik verantwoordelijk voor de juridische zaken.

Email
Nina Smits
Beleving

Mijn naam is Nina Smits, 20 jaar en student International Lifestyle Studies op de Fontys in Tilburg. In mijn opleiding staat trendonderzoek en concepting centraal, wat betekent dat ik gespecialiseerd ben in het neerzetten van een evenement wat ontzettend actueel is en waar een beleving achter zit. Ik ben dus het creatieve brein van ons veelzijdige team.

Email
Joeri van Bon
Vrijwilligersmanagement

Ik ben Joeri, student op de ALO aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik streef ernaar om de deelnemers van een evenement een onvergetelijke tijd te bezorgen. Een evenement is voor mij geslaagd als alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Binnen Hippo Events ben ik verantwoordelijk voor vrijwilligersmanagement en sponsoring.

Email
Marije Veldkamp
Planning & Logistiek

Ik ben Marije, student Food & Business en samen met het team streef ik ernaar om van elk evenement een onvergetelijk evenement te maken. Binnen Hippo Events ben ik het aanspreekpunt voor Planning & Logistiek.

Email
Frank van der Maeden
Sponsoring

Mijn naam is Frank van der Maeden. Ik studeer Sport, Gezondheid en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb al jaren een enorme passie voor eventmanagement. Deze passie probeer ik om te zetten in een onvergetelijk evenement! Binnen Hippo Events ben ik verantwoordelijk voor Sponsoring en Vrijwilligersmanagement.

Email
Dewi Soute
Communicatie

Mijn naam is Dewi Soute en ik studeer Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Een evenement organiseren geeft mij voldoening omdat ik het een kunst vind om alle onderdelen samen tot één geheel te brengen en om ervoor te zorgen dat het evenement goed verloopt: zowel voor de deelnemer als voor de organisatie. Binnen Hippo Events houd ik mij bezig met Communicatie.

Email